PKS POHÁR STAVAŘŮ – Náš tým se v konkurenci mladých sportovců neztratil

Fotka týmu_s_oceněnímMyšlenka pořádat volejbalová utkání mezi budoucími stavaři vzešla od absolventa Střední průmyslové školy stavební Havlíčkův Brod Josefa Topinky. Jeho myšlenka se nám jakožto skupině firem zabývající se stavařinou zalíbila, a tak se na půdě havlíčkobrodské střední školy PKS Pohár stavařů za naší podpory pod záštitou radního Kraje Vysočina RNDr. Jana Břížďaly odehrál ve středu 13. 3. 2024 už potřetí.

 

 

 

Velmi rádi spolupracuje se Střední průmyslovou školou stavební akademika Stanislava Bechyně Havlíčkův Brod, Střední školou stavební Jihlava, Střední školou stavební Třebíč a Střední odbornou školou Nové Město na Moravě. Turnaje se zúčastnili vybraní studenti těchto škol doplněni o tým ze Stredné priemyselné školy stavebné Nitra. Nechyběl tým PKS složený z našich zaměstnanců, kteří mají blízko ke sportu a rádi si volejbal zahrají.

Během turnaje bylo na co koukat, protože všechny týmy hrály výborně a někteří hráči předváděli i ligové výkony. Turnaj se nesl ve velmi přátelské atmosféře. V průběhu dne přicházeli sportovcům fandit studenti školy. Zápasy byly velmi napínavé.

Nejlépe hrál tým jihlavské školy, druhé místo si odnesl tým domácích a tým PKS získal nádherné třetí místo, kterým obhájil loňské umístění. Ještě jednou gratulujeme.

Nejlepší hráčkou turnaje byla vyhlášena zaměstnankyně naší společnosti PKS stavby Kristýna Drlá Matisová. Nejlepším hráčem pak student z jihlavské stavební školy Matěj Vlk.

Pro první tři týmy jsme připravili pěkné ceny. I další sportovci si od nás z turnaje odnesli milou pozornost. Zajistili jsme také občerstvení.

Těšíme se na další ročník.

Skupina PKS
PKS holding a.s. Brněnská 126/38
591 01 Žďár nad Sázavou
566 697 111
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
qr

Složka B 1951 vedená u KS v Brně

PKS - holding

Nahoru